Så blir Du medlem

Knapp


Medlem blir du genom att trycka på knappen ovan och fylla i dina kontaktuppgifter. Medlemsavgiften (se nedan) betalar du till Karlfeldtsamfundets bankgiro 730-1716, plusgiro 67 96 73-4 eller Swish 12345 72 541. Om du har frågor, skicka ett e-brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Välkommen till ett livaktigt litterärt samfund!

MEDLEMSAVGIFT
Medlem: 240 kr/år.
Familjemedlem: 120 kr/år.
Ungdom under 25 år eller studerande under 30 år: 120 kr/år
Ständig medlem: Engångsbelopp 10 gånger årsavgiften för fullbetalande medlem. (Gäller endast enskild person).

Som medlem i Karlfeldtsamfundet får Du:

Årets bok i Karlfeldtsamfundets skriftserie
Karfeldtsamfundet ger varje år ut en bok med anknytning till Erik Axel Karlfeldt. Ibland kan årsutgåvan vara en CD eller DVD. Här finns en förteckning över samfundets samtliga årsutgåvor:  Karlfeldtsamfundets skriftserie/kassett/CD.

Medlemstidningen Karlfeldtbladet
Karlfeldtbladet kommer två gånger per år och innehåller artiklar om Erik Axel Karlfeldt och Karlfeldtsamfundets verksamhet. För tidigare nummer, se Karlfeldtbladet.

Inbjudan till Karlfeldtsamfundets möten
Som medlem i Karlfeldtsamfundet blir Du inbjuden till samfundets två årliga möten, Vintermötet samt Års- och Sommarmötet. Vintermötet äger rum i Stockholm/Uppsala en lördag i januari/februari. Vi samlas för ett intressant föredrag, musikunderhållning och samkväm efteråt. Års- och sommarmötet äger rum en helg i juli/augusti på en plats med anknytning till Karlfeldt, vartannat år i Dalarna. Läs mer om Vinter- resp. Års- och sommarmötena under Information om Års- och Sommarmöten. Kommande möten annonseras i Karlfeldtbladet och här på hemsidan.